Toegepaste technologie

HTML5

HTML5

HTML5

De gebruikers interface is gebaseerd op HTML5 (HyperText Markup Language 5) de nieuwste versie van de HTML-standaard. Hiermee zijn we in staat geweest om een zgn. ‘responsieve’ interface te ontwikkelen, hetgeen zoveel betekend als dat de pagina’s zoals de gebruiker deze gebruikt in een Webbrowser op devices als Laptop, PC en Tablets kan worden gebruikt. Hierdoor is Osirius Online te gebruiken op iedere plek waar je maar wilt, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is.

XBRL

XBRL

XBRL

Voor het exporteren van administraties is gebruik gemaakt van XBRL (eXtensible Business Reporting Language), een specifieke variant van de standaard XML voor het uitwisselen van financiële gegevens. Deze standaard wordt ondersteunt door diverse organisaties en instanties zoals bijvoorbeeld De Belastingdienst, Accountants, Administratiekantoren, Kamer van Koophandel en het Centraal Bureau van de Statistiek.


XML

XML

Voor de generatie van een Automatisch Incasso bestand waarmee incasso’s kunnen worden aangeboden aan de bank via haar internetportaal, wordt gebruik gemaakt van XML (Extensible Markup Language). Tevens ondersteund Osirius Online het inlezen en verwerken van bankafschriften in het XML formaat CAMT053, een standaard welke door alle Europese banken wordt ondersteund.


SQL

SQL

Binnen de applicatie wordt gebruik gemaakt van SQL (Structured Query Language) voor het ophalen, opslaan en wijzigen van gegevens in het Oracle RDBMS ™