Overstappen

Time for change

Overstappen

Overstappen vanaf een ander pakket

Indien je besluit over te stappen van een ander pakket naar Osirius Online zijn er diverse mogelijkheden om je daarbij te ondersteunen. Zo kent Osirius Online mogelijkheden om gegevens als Contacten, Producten, Facturen en Uitgaven in te lezen.

Daarnaast ondersteunen diverse pakketten de creatie van een Auditfile. Deze voldoet aan een specifieke standaard inrichting voor het uitleveren van administraties met instanties als de Belastingdienst en het CBR, maar maakt het tevens mogelijk om een complete administratie in een ander pakket in te lezen. Osirius Online ondersteunt deze mogelijkheid ook.

Business financier working at bank

Auditfile

Maak gebruik van een Auditfile

Indien je gebruik wilt maken van een Auditfile om je complete administratie binnen Osirius Online in te lezen, neem dan even contact op met onze support desk. Zij zullen je dan verder assisteren bij het inlezen van de file en zorgen dat je met je administratie van start kunt.

Financial adviser calculating datas while working at bank.

Opstartservice

Overstappen vanuit een ander pakket

Zo bestaat overigens ook de mogelijkheid om, indien je na een proefperiode hebt besloten om met Osirius Online aan de slag te gaan, gebruik te maken van onze ‘Opstartservice’ waarbij we indien gewenst je volledige administratie kunnen (helpen) inrichten en eventueel een stuk begeleiding of training ‘op maat’ te maken.

Overigens is Osirius Online zo ontwikkeld dat je normaalgesproken zelf eenvoudig voor inrichting van je administratie kunt zorgen.

Vele gebruikers gingen op deze wijze succesvol over van pakketten als Moneybird ™, Exact Online ™, Snelstart ™ en diverse anderen.

Voor meer informatie over het overstappen van andere pakketten naar Osirius Online, neem contact op met onze support desk 088-1122288