Blog

Osirius Online, een nieuwe uitstraling en…

We hebben een aantal vernieuwingen uitgevoerd in het kader van Osirius Online:

Nieuwe website
online.osirius.nl heeft een nieuwe gedaante gekregen, waarmee wij onze klanten en partners informeren over onze producten en diensten. Uiteraard vind je hier de bekende ‘Hoe doe ik dat…?’ artikelen en onze Blogs terug.  We nodigen je bij deze graag uit om eens een kijkje te nemen op onze nieuwe site en vernemen graag je reactie.

Nieuwe diensten en producten
Naast de telefonische support desk faciliteiten kunnen wij onze klanten nu ook opleiding en begeleiding waaronder een opstartservice aanbieden.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de Boekhoudservice welke wij in samenwerking met een aantal administratiekantoren aanbieden.  Hiermee kunnen klanten zich actief laten begeleiden door erkende administratiekantoren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Kijk eens op onze website voor de diverse mogelijkheden, of bel voor meer informatie naar 088-1122288.

Nieuwe licentiestructuur
Vanaf heden hanteren we een gewijzigde licentiestructuur met daaraan gekoppelde tarieven. Alle klanten welke ons hun vertrouwen al eerder hadden geschonken zullen van Osirius Online gebruik kunnen blijven maken tegen de ‘oude’ tarieven.

Gewijzigde structuur Bank- / Kasafschriften
We hebben de laatste tijd veel feedback gehad over de modules Bank- en Kasafschriften en hebben daarom gemeend deze verder te moeten optimaliseren. Zo is het nu o.a. mogelijk om reeds definitief gemaakt regels te wijzigen of te verwijderen en worden de regels gesorteerd op datum aan de gebruiker gepresenteerd.
Voor een beschrijving van de module Bankafschriften verwijzen we je graag naar: Hoe lees ik mijn bankafschriften in Osirius Online en hoe verwerk ik deze vervolgens?

Acties op meerdere facturen / uitgaven tegelijk
De overzichtpagina’s Facturen en Uitgaven stellen de gebruiker nu in staat om een actie uit te voeren op meerdere facturen / uitgaven tegelijk. Zo kun je nu meerdere facturen tegelijk versturen, om maar een voorbeeld te noemen.
Voor een beschrijving van deze mogelijkheden verwijzen we je graag naar: Het uitvoeren van acties op facturen

Webshop koppelingen
Steeds meer klanten zijn webshop-ondernemers en hebben behoefte aan een koppeling met hun boekhouding. In dit kader leveren wij nu de mogelijkheid om Osirius Online te koppelen met webshops welke gebaseerd zijn op Mijnwebwinkel ™ , Magento ™ en Afosto ™. Binnenkort zullen we ook een koppeling naar op SEOShop ™ en Biedmeer ™ gebaseerde webshops leveren.
Voor een beschrijving van hoe deze koppeling verder tot stand te brengen verwijzen we je graag naar de artikelen op onze website onder: Webshops

Uitbreiding van ons team
Gezien de groei welke Osirius Online momenteel doormaakt hebben we ons team sinds begin van dit jaar uitgebreid met: Antonio Jobse (Opleidingen, Training en Verkoop) en een 3-tal support medewerkers te weten Angela Sardoe-Missier, Susan Karoo en Ruud Rijsdijk.

Support
Wellicht ben je er inmiddels al aan gewend, maar dan nog even ten overvloede: de Osirius Online support desk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op 0900-3345629, zaterdag en zondag zijn we gesloten. Je kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met een vraag, een geconstateerd probleem of gewoon met een opmerking. We zullen hier dan binnen 2 werkdagen op reageren.

Heb je algemene vragen, bel dan naar ons algemene nummer (088-1122288) en vraag naar Eric.

Met vriendelijke groet,

Het Osirius Online support team

Osirius Online logo