Wijzigen van mijn (proef) licentie

Knowledge Base > Licenties > Wijzigen van mijn (proef) licentie

in Licenties

Als je eerst gekozen hebt voor een Proef licentie Osirius Online en je wilt deze nu omzetten naar een Volledige licentie dan kun je dit op de volgende wijze doen:

Selecteer uit het menu Diverse – Voorkeuren – Mijn Account

 

Wijzigen licentie

 

Vervolgens wordt een pagina getoond met in het bovenste deel van de pagina de beschikbare licenties en (met een blauwkleurig kader omlijnd) de huidige licentie.

Van Proeflicentie naar Volledige (betaalde) licentie

Als je van een Proeflicentie naar een volledige licentie (betaald abonnement) wilt overgaan, dien je eerst je eigen IBAN in te vullen en te klikken op [Bewaar IBAN]

Daarna kies je het gewenste abonnement (SMALL, MEDIUM of LARGE) door op de betreffende kolom te klikken, vervolgens kies je de door jou gewenste betaalfrequentie rechtsboden (maandelijks, per kwartaal of jaarlijks) en wanneer je dan op [Wijzig licentie] klikt, is je Proeflicentie omgezet naar een betaald abonnement met volledige licentie.

Hier wordt een bevestiging van in de pagina getoond.

Wijzigen naar een uitgebreider abonnement

Volg dezelfde route als hiervoor beschreven met uitzondering van het IBAN want dat is immers reeds bekend. Het onderste deel van de pagina toont de facturen welke je inmiddels van Osirius Online hebt ontvangen voor de maanden waarin je inmiddels van een betaalde licentie gebruik hebt gemaakt. In het geval je gebruik maakt van de Proef licentie of nog maar net een betaalde licentie in gebruik hebt, zal dit deel van de pagina leeg zijn.

Door nu op een van de andere getoonde licenties te klikken en vervolgens op de knop [Wijzig licentie] word je licentievorm gewijzigd.

Hier wordt een bevestiging van in de pagina getoond.