Inloggen op de Osirius Online-applicatie

Knowledge Base > Beginnen > Overige > Inloggen op de Osirius Online-applicatie

in BeginnenOverige

Het aanmelden aan de applicatie doe je via onze website www.yoursminc.nl

Via de knop [Login] aan de rechter bovenzijde van de pagina wordt de applicatie opgestart.

Inloggen op de applicatie

In de getoonde pagina voer je je Gebruikersnaam en Wachtwoord in en drukt op Login

LET OP: De Gebruikersnaam is gelijk aan je email adres waarmee je je voor de Osirius Online licentie geregistreerd hebt!

Als je voor het eerst aan de applicatie Osirius Online aanmeldt, zal automatisch een pagina worden getoond waarmee je gegevens kunnen worden ingevoerd. Controleer of deze juist zijn en druk op [Bewaar gegevens].

Nadat je op de knop [Bewaar gegevens] hebt gedrukt zal de administratie zijn ingericht en kun je gaan beginnen met het invoeren van contacten, facturen, uitgaven etc.