Blog

Eerste administratiekantoor stapt over op Osirius Online

Financial adviser calculating datas while working at bank.

Na een succesvolle introductie in maart jongsleden, is inmiddels ook het eerste administratiekantoor overgestapt op Osirius Online.

Administratiekantoor Randeraat uit Udenhout is de trotse bezitter van de eerste accountantslicentie op Osirius Online. Na een periode van zeven jaren met de offline software Osirius Boekhouden Totaal te hebben gewerkt, werd het tijd om met de tijd mee te gaan en besloot Yvonne van Randeraat om de sprong te maken. Binnen een week zijn alle administraties door de specialisten van Osirius gemigreerd en draait de productie weer op volle toeren. ‘Ik kan het iedereen aanraden’, aldus Yvonne, ‘geen gedoe meer met software updates, backups en meer van dit soort dingen. Ik kan de klant nu ook een meekijk-inlogaccount geven zodat ik ook op afstand even snel telefonisch ‘dingen kan aanwijzen’. Superhandig. Dit is de toekomst’, vervolgt zij.

Heb je ook interesse in de accountantslicentie of wil je er meer over weten, bel dan direct met onze accountantsmanager Eric Vermeulen: 06-53335410 of klik hier.