Controle over het grootboek

Memoriaalboeking
Grootboek

Volledige controle

Zoals je mag verwachten van een complete administratie beschikt Osirius Online over diverse functies waarmee je als gebruiker de volledige controle hebt over het grootboek. Buiten het Bank-, Kas- en Memoriaalboek waarmee alle financiële bewegingen (transacties) binnen je onderneming kunnen worden vastgelegd, voorziet Osirius Online in uitgebreide rapportages als: Boekingsverslagen, Grootboekkaarten, Dagboekkaarten, Balans, Winst & Verlies, etc.

gratis proeflicentie

Rapportage - Saldibalans
Organiseren

Alle boekingsprogramma’s

Osirius Online stelt je in staat om meerdere dagboeken te openen om de diverse boekingen netjes te organiseren. Alle boekingsprogramma’s als Creëren facturen, Invoeren uitgaven, Kas- en Bankmutaties stellen de gebruiker in staat om de boekingen vast te leggen in een specifiek dagboek.

gratis proeflicentie

Invoeren urenregistratie 2
Automatische factuurcreatie

Factureren

De binnen een project gewerkte uren kunnen vervolgens worden gebruikt voor de automatische creatie van een factuur welke vervolgens naar de klant kan worden gestuurd.
De automatisch op basis van het project gecreëerde facturen worden in ‘Concept’ status opgeslagen. Dit stelt de gebruiker in staat om de factuur eventueel aan te vullen met het doorbelasten van in het kader van het project gemaakte kosten.
gratis proeflicentie